Prepelita a inceput sa fie domesticita in Coreea, China si Japonia in anii 1300 e.n.. Pentru a-i arata pretuirea , crescatorii japonezi i-au construit colivii din lemn de esenta pretioasa (santal, mahon) incrustate cu aur, argint, fildes si perle. Tot in Japonia, in secolul nostru, a inceput si exploatarea prepelitei pentru oua si carne. Terapia naturista agreata tot mai mult de medicina si farmacologia moderna recomanda produsele naturale de origine vegetala si animala in scop profilactic, curativ si de conservare. Ouale de prepelita si-au dovedit actiunea benefica in peste 30 afectiuni ale organismului. Efectele pozitive sunt date de: calitatea superioara a proteinei din ou; lipsa colesterolului (este singurul ou dietetic) ; concentratia foarte mare de vitamine si minerale comparativ cu volumul oului fata de oul de gaina. Contine un agent anticolesterol, care curata vasele sanguine de depunerile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. Mai contine un agent care ajuta in refacerea celulara. Dupa unii cercetatori, oul de prepelita ar diminua cantitatea unor anticorpi din organism (imunoglobina E) responsabili de aparitia reactiilor alergice. In orice terapie, alimentatia este esentiala, iar ouale de prepelita nu sunt medicamente de sinteza care sa oboseasca ficatul, rinichii, pancreasul sau alte organe, glande sau structuri functionale umane, ci sunt un produs natural, organic asadar, perfect adaptat nevoilor oricarui organism uman. Ele se asimileaza in organism in functie de nevoile acestuia, fara a-i produce uzura, ci dimpotriva, avand rol constructiv, incepand de la nivelul celular si pana la cel organic. Efectele miraculoase ale oualor de prepelita sunt date de calitatea superioara a proteinei din ou si lipsa colesterolului. Acesta este singurul ou dietetic. Contine proteine, glucide speciale nepericuloase in diabet sau alte boli in care glucidele sunt interzise, lipide speciale fine si lecitine, multe vitamine, saruri minerale, aminoacizi esentiali, factori antialergici. Fata de oul de gaina , cel de prepelita contine de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori mai multa vitamina B2, completate si de alte vitamine cum ar fi: A, D3, E. De asemenea, contine de 5 ori mai mult fier si microelemente ca potasiu, calciu, zinc, sulf. Valoarea nutritiva la 100 g produs este : 678 kj, proteine 11,6%, grasimi 13%, glucide 0,5%, minerale 0,9%. Efectele benefice ale curei cu oua de prepelita: • la copii - stimularea cresterii si imbunatatirea metabolismului (100 buc.) si asupra neurogenezei (formarea neuronilor) in sistemul nervos central (120 buc.); • revigorarea starii de sanatate si echilibrarea organismelor in varsta, combaterea proceselor degenerative ale organismului (240 buc.); • imbunatatirea coeficientului de inteligenta si a memoriei, protectia celulei nervoase; marirea potentei sexuale (120 buc.); intarirea organismelor slabite prin uzura fizica si suprasolicitare (240 buc.); • refacerea energetica a organismului (240 buc.) • in perioada pre si post-natala (efectele sunt benefice si asupra fatului), dupa interventii chirurgicale si radioterapii; revenirea spectaculoasa dupa perioade de stres si epuizare (240 buc.); • boli de dereglare a metabolismului lipidic: aterioscleroza (240 buc.), obezitate (240 buc.), hipercolesterolemie (240 buc.) ; • intensificarea efectelor medicatiei administrate in T.B.C. (240 buc.); • terapia bolilor cardiovasculare (scleroza coronariana, imbunatatirea functiilor cordului - 240 buc.); • terapia bolilor alergice (astm - 240 buc., urticarie - 120 buc., • eczeme, conjunctivita - 120 buc., rinite alergice - 240 buc.); • terapia bolilor digestive (ulcer - 240 buc., tulburari digestive - 120 buc., reglarea aciditatii gastrice - 120 buc.); • terapia bolilor hepatice (240 buc.); • terapia bolilor renale (240 buc.); • terapia bolilor circulatorii (anemie - 240 buc., hipertensiune - 240 buc.); • terapia bolilor metabolice (guta - 240 buc., obezitate - 240 buc., diabet - 240 buc. • terapia sistemului nervos (neurastenie - 240 buc., stari nervoase - 240 buc., migrene - 240 buc., nevroze - 240 buc.); • efecte miraculoase si in ingrijirea tenului (240 buc.) si a pielii in general ca si a parului (50 buc.).
MOD DE ADMINISTRARE : Se recomanda urmatoarele cicluri de cura: de 60, 90, 120 si 240 de oua. Pentru copiii intre 1-3 ani, respectiv 3-7 ani, se recomanda cura de 60 de oua in 30, respectiv 20 de zile (cate 2 si 3 oua zilnic), iar cura de 90 de oua in 30 de zile este indicata copiilor intre 8-10 ani. Cura de 120 de oua in 32 de zile se recomanda la copii intre 11-15 ani, iar 120 de oua in 26 de zile vor lua adolescentii (16-18 ani) si adultii. Cura de 240 de oua se administreaza in 50 de zile si este indicata numai la adulti. - Ouale se beau crude, cu galbenusul intreg, dimineata, pe stomacul gol, prin intepare sau amestecate cu foarte putina miere in care, eventual, se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. - Dupa o pauza de 20 de zile (2-3 luni la copii) cura se poate repeta. Este de preferat sa se consume numai oua proaspete.
Pentru informatii si comenzi sunati la nr. de telefon : 0744750925 SAU 0752182100
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.